Loading

Vanzari parbrize Timisoara

Parbrizul este o componenta esentiala pentru siguranta unui autovehicul. Rolul acestuia este de a proteja persoanele din habitaclu de conditiile de mediu, cum ar fi ploaia si vantul, precum si de alte pericole. In plus, acesta asigura un nivel de vizibilitate crescut soferului. Atunci cand parbrizul a fost montat corespunzator, folosind un adeziv de calitate, airbag-urile se vor declansa corect in eventualitatea unui accident, si nu vor produce spargerea parbrizului.

Parbrizele care sunt utilizate astazi au un nivel de rezistenta ridicat, fiind construite din sticla securizata si geamuri laminate. In cazul unui accident, ele protejeaza activ calatorii din autovehicul. In comparatie cu cele folosite in trecut, parbrizele de azi se sparg mult mai greu.

In general, in constructia parbrizelor se folosesc geamuri laminate, care au in componenta mai multe straturi de sticla. Intre straturile de sticla se monteaza o folie din plastic. In eventualitatea in care parbrizul se sparge, cioburile se vor lipi de acel material plastic, si nu vor reprezenta un pericol pentru cei aflati in masina.

Date de contact echipa de vanzari parbrize: 0724.440-210

In ceea ce priveste geamurile laterale si luneta, acestea se construiesc de obicei din sticla securizata. In procesul de obtinere, sticla se incalzeste puternic, dupa care este racita brusc. In timpul acestui proces termic, proprietatile sticlei sunt alterate, asa incat in cazul unor spargeri, vor exista mii de cioburi de mici dimensiuni, care au colturile rotunjite. Avantajele sticlei securizate sunt urmatoarele: rezista la diferente mari de temperatura, nu e afectata de razele UV sau de zgomot.

Parbrizele moderne sunt mult mai mult decat sticla si plastic, si au in componenta tehnologii de ultima generatie. Cu ajutorul acestor tehnologii, parbrizul reuseste sa izoleze masina fonic, sa nu permita trecerea razelor solare, sau sa filtreze emisiile UV. In plus, exista parbrize care au incorporati senzori de ploaie ce pornesc stergatoarele automat, sisteme de incalzire pe curent, si multe alte asemenea avantaje.

In situatia in care parbrizul se crapa, acesta trebuie inlocuit cu unul de acelasi fel. Este obligatoriu ca pabrizul sa fie construit din materiale speciale, nu din orice sticla, si sa fie certificat si omologat pe baza standardelor europene in vigoare.

In eventualitatea in care parbrizul automobilului Dvs se crapa sau se sparge, echipa noastra vine in sprijinul Dvs si va ofera cele mai bune parbrize de pe piata. Apelati la noi daca doriti sa achizitionati un parbriz nou de calitate inalta, care sa aiba in dotare tehnologii moderne, la un pret competitiv.

Date de contact echipa de vanzari parbrize: 0724.440-210

Principalele motive pentru care ar trebui sa achizitionati parbrize de la noi sunt urmatoarele:

  • Oferim preturi excelente.
  • Produsele sunt transportate cu mare atentie, in conditii de siguranta.
  • Asiguram un montaj profesionist, de calitate inalta. Echipa de specialisti care va monta parbrizul a efectuat acest proces de sute de ori pana acum.
  • Primiti garantie pentru parbriz si manopera

Toate parbrizele pe care le comercializam sunt construite pentru a se potrivi pentru diferite modele de autovehicule. Tehnologiile utilizate fac ca aceste parbrize sa fie eficiente si de inalta calitate: senzor de ploaie, senzor de lumina, filtre de polarizare, elemente pentru etansarea si fixarea sticlei, fereastra pentru VIN, banda neagra care ascunde elementele de fixare sau elemente de incalzire. Atunci cand achizitionati un parbriz este esential sa va asigurati ca acesta are toate elementele amintite anterior. Daca va orientati spre o varianta mai ieftina si fara aceste avantaje, s-ar putea sa aveti nevoie in scurt timp de un parbriz nou.

Date de contact echipa de vanzari parbrize: 0724.440-210