Loading

Montaj parbrize Timisoara

Spre a evita situatii nedorite, pentru realizarea unei programari la o interventie de montaj / inlocuire parbriz este necesara plata unui avans de 100 Ron. 

Atunci cand vorbim despre o masina, geamurile sunt elemente esentiale pentru a asigura protectia autovehiculului si a pasagerilor. Probabil nu ati vazut vreodata o masina fara geamuri si nici nu v-ati dori sa conduceti una. Toate geamurile unei masini – fie ca vorbim de parbriz, luneta sau geamurile laterala – protejeaza pasagerii de conditiile de mediu, de pietre, praf si apa.

Chiar si cele mai de calitative geamuri se supun riscului de a fi sparte uneori. O simpla crapatura este suficienta pentru a afecta integritatea structurala a geamului. Chiar daca va ingrijiti masina corespunzator, o piatra sau o creanga poate produce daune imediat.

Date de contact echipa de montaj parbrize: 0724.440-210

Parbrizul este supus in fiecare zi la o presiune ridicata, fie ca vorbim de pietrele aruncate de alte vehicule sau de grindina puternica. In plus, schimbarile bruste de temperatura pot afecta cu usurinta sticla, mai ales daca au loc intr-o perioada scurta de timp. Toate aceste elemente uzeaza parbrizul si ii scad nivelul de protectia, iar aparitia unei fisuri poate fi fatala. Cu toate acestea, inlocuirea unui parbriz este mult mai simpla decat v-ati inchipui.

Iata in ce conditii este indicat sa inlocuiti parbrizul masinii Dvs:

  • Crapaturile va afecteaza vizibilitatea la volan;
  • Loviturile si crapaturile au mai mult de jumatate de centimetru;
  • Exista o crapatura la mai putin de 10 cm de marginea parbrizului.

Atunci cand o crapatura nu este tratata, ea se va transforma intr-o fisura. Fisurile afecteaza integritatea structurala a parbrizului, si scad nivelul de rezistenta al acestuia.

Chiar daca probabil este mai ieftin sa reparati parbrizul decat sa il inlocuiti, in unele cazuri (precum cele enumerate mai sus) cu siguranta efectul nu va fi acelasi, in ceea ce priveste siguranta. In unele momente veti fi pur si simplu obligat sa faceti schimbarea, daca nu pentru siguranta, macar din punct de vedere legal.

Date de contact echipa de montaj parbrize: 0724.440-210

Costul unui parbriz nou este influentat de modelul de autovehicul pe care il conduceti, de calitatea sticlei, precum si a altor caracteristici ale parbrizului – modelele mai noi vin echipate cu diverse functionalitati. Cu cat masina este mai scumpa, cu atat mai probabil este ca si parbrizul sa fie scump.

Echipa Motorkraft vine in sprijinul dumneavoastra si va pune la dispozitii servicii de inlocuire  si montaj parbrize in Timisoara la cele mai bune preturi.

Parbrizul autovehiculului Dvs prezinta zgarieturi sau are crapaturi?

Avem o echipa de profesionisti pregatita sa va ofere servicii rapide de inlocuire parbrize auto, lunete si geamuri laterale, respectand normele de siguranta existente si conditiile legale. Inlocuirea corespunzatoare a parbrizului se invata doar prin foarte multa experienta practica. Specialistii nostri va pun la dispozitie cele mai bune consumabile, si folosesc echipamente de ultima generatie pentru a monta parbrizul dumneavoastra cat mai corect. Etanseizarea perfecta a parbrizului este un fapt pe care ni-l asumam.

Asiguram montaj de parbrize, lunete, geamuri laterale, si lucram direct cu depozitele, de aceea va putem oferi atat  geamuri auto originale, cat si aftermarket sau de la un producator anume –  in functie de dorintele fiecarui client.

Date de contact echipa de montaj parbrize: 0724.440-210