Loading

Folie auto Timisoara

Care sunt avantajele pe care le aduce utilizarea de geamuri fumurii?

Daca sunteti o persoana care conduce multi kilometrii, cu siguranta va luptati in fiecare zi cu razele enervante ale soarelui. Lumina soarelui deranjeaza in mod semnificativ ochii, iar pe timpul verii, caldura din masina devine insuportabila. In plus, actiunea razelor soarelui afecteaza in timp componentele din interiorul vehiculului si le uzeaza. Nu in ultimul rand, pot exista situatii in care nu doriti ca lucrurile lasate in masina sa fie vizibile.

Date de contact echipa de montaj folie auto Timisoara: 0724.440-210

In cele ce urmeaza, va vom explica cum sa procedati pentru a afla ce tip de folie auto aveti nevoie, in functie de rezultatul pe care urmariti sa il obtineti.

Protectie solara

Daca va numarati printre persoanele care vor ca interiorul masinii sa ramana la temperaturi rezonabile, si soarele sa nu va deranjeze cand conduceti, atunci veti avea nevoie de produse create sa respinga caldura, si nu care permit patrunderea razelor soarelui.

Aspect estetic

Un alt avantaj al utilizarii acestui tip de produse este imbunatatirea semnificativa a aspectului estetic al masinii. In acest caz, nu veti avea nevoie de o folie auto high-tech foarte scumpa, care sa va protejeze de soare – in schimb, va recomandam produse create special pentru a imbunatati aspectul masinii Dvs.

Intimitate

In situatia in care sunteti genul de persoana care mereu uita lucruri de valoare in masina, cu siguranta nu va doriti ca acestea sa fie la vedere. Pentru a va scapa de cei care arunca priviri prin masini, va putem recomanda modele cu un grad de transparenta scazut, care sa nu permita vizibilitate din exterior.

Antiefractie

Foliile antiefractie sunt elemente putin mai scumpe, dar cu siguranta mai mult decat eficiente. Acestea se potrivesc pentru persoanele care pastreaza bunuri de valoare in autoturism. Atunci cand utilizati astfel de folii auto, geamul masinii Dvs va fi mult mai greu de spart.

Nu uitati: atunci cand montati astfel de produse pe automobil, acestea trebuie sa fie omologate si acceptate de catre RAR.

Date de contact echipa de montaj folii auto Timisoara: 0724.440-210

Cum se monteaza folia auto pe masina?

Este important sa aveti in vedere ca nu puteti monta orice tip de folie pe geamurile masinii – ele trebuie sa respecte anumite caracteristici pentru a putea fi utilizate:

  • Trebuie sa fie omologata si sa detina stickere holografice RAR;
  • Montarea sa fie facuta intr-un service autorizat RAR;
  • Nivelul de transparenta la geamurile laterale si luneta sa fie de minim 70%;
  • Trebuie aplica uniform, fara distorsiuni.

Produsele comercializate de noi indeplinesc cele mai inalte standarde de siguranta auto, iar calitatea materialelor din care este realizata folia pentru luneta si geamurile laterale fac ca aceasta sa fie unica. De asemenea, ea poate fi cumparata intr-o multitudine de culori. Folosind aceste produse, veti creste semnificativ siguranta masinii Dvs, si aspectul estetic va fi imbunatatit de asemenea.

Nivelul ridicat de calitate al produselor si experienta specialistilor care executa montajul  va asigura ca sub aceasta nu vor ramane bule de aer. In plus, folia va avea o durata lunga de viata, culorile nu se vor schimba in timp, iar colturile nu se vor decoji. Bineinteles, primiti o garantie pentru produs si montaj.

Date de contact echipa de montaj folie auto Timisoara: 0724.440-210